Tili-Tiinan palvelut

Kirjanpito, tilinpäätös ja verotusasiat

Hoidamme kirjanpidon perinteisellä tavalla eli asiakas toimittaa paperiset tositteet toimistollemme. Käyttämämme kirjanpito-ohjelma on Emce. Kuukausittainen kirjanpidon hoito sisältää tositteiden kirjaamisen, kirjanpidon tilien täsmäämisen ja kuukausittaiset raportit. Asiakas saa sovitusti tuloslaskelman ja taseen. Kirjanpito hoidetaan tarkasti ja perehdymme aina asiakkaan liiketoimintaan huolella. Huolehdimme viranomaisilmoituksista, kuten arvonlisäveroilmoituksista ja osingonjakoilmoituksista tarpeen mukaan. Voimme auttaa myös esimerkiksi pöytäkirjojen laatimisessa. Tilinpäätöksen yhteydessä neuvottelemme aina asiakkaan kanssa ja osingonjakoa suunnitellaan tehtyjen osinkovaihtoehtolaskelmien avulla. Tilinpäätöksen valmistuttua yrityksen veroilmoitus lähtee verottajalle.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkanlaskennan Aktiivi W-ohjelmalla tai palkka.fi:ssä. Palkanlaskennan palveluun voi kuulua palkkojen laskennan lisäksi palkkojen maksatus. Huolehdimme palkkailmoitusten tekemisestä tulorekisteriin.

Laskutus

Myyntilaskut tehdään Aktiivi W-ohjelmalla. Laskut voidaan toimittaa vastaanottajille sähköisesti, sähköpostilla tai postissa.

Yrityksen perustamis- ja muutostyöt

Yrityksen perustamisvaiheessa voimme mm. auttaa yritysmuodon valinnassa sekä kaupparekisteri- ja muiden ilmoitusten tekemisessä. Yritysmuodon muutostilanteissa voimme hoitaa tarvittavat järjestelyt.

Neuvontapalvelut

Neuvomme monipuolisesti erilaisissa liiketoiminnan erityiskysymyksissä, kuten arvonlisäverotus, tuloverotus, ulkomaankauppa ja kulujen vähennysoikeudesta voitte vapaasti kysyä.

E-taskupalvelut

Asiakas valokuvaa/skannaa kuitit, tositteet, kauppakirjat omalla kännykällä.  E-taskussa tiliöidään tositteet ja siirretään sähköisesti kirjanpito-ohjelmaan.

Kysy lisää!